Naya Din

Online cursus

Unleash your Inner Witch

Transformeer jezelf in een magische powervrouw

Wil jij een magische powervrouw worden?

Wil je meer vanuit je hart leven in plaats vanuit je hoofd?

Zoek je verbinding met je authentieke zelf?

Wil je leren hoe elke dag magisch kan zijn op een simpele en toegankelijke manier?

Unleash your Inner Witch leert jou in een paar weken hoe je dit kunt doen!

Praktisch, lekker down-to-earth en met een tikje humor.

Zo ga jij je weer verbonden voelen met jezelf, je intuïtie en de wereld om je heen.

Because everybody needs a little bit of magic!

€155,-

Dit biedt de cursus

Na de cursus Unleash your Inner Witch heb jij:

  • Een ijzersterke band met je intuïtie
  • Een goede balans tussen je hoofd en je hart
  • Kennis over het werken met magische rituelen 

Unleash your Inner Witch geeft je op een speelse manier praktische tools en waardevolle inzichten voor een magisch leven vanuit je authentieke zelf. 

Geen ingewikkelde of tijdrovende methoden, maar korte modules die je stap voor stap meenemen in het toepassen van alledaagse magie.

Wat houdt de cursus in?

Een programma dat je op eigen tempo kunt volgen

6 modules in tekst en audio

Bij elke module één of twee praktische opdrachten

Gedeeltelijk (online) persoonlijke begeleiding

1 jaar toegang tot de online leeromgeving

Sneak peek

Inhoud van de modules

Introductie

In de introductiemodule leer je wat de kracht van magisch leven is en hoe je connectie kan maken met jouw Inner Witch. 

De basis

In deze module leer je hoe je een goede basis legt om magisch en mindful te leven. Je komt te weten hoe je je mindset kunt bepalen, welke basisattributen en -tools je nodig hebt om rituelen uit te voeren en hoe je ervoor zorgt dat je huis energetisch op topniveau blijft.

Rituelen

Hier leer je hoe je intenties kunt zetten en wat de kracht van manifesteren is. Je leert hoe je kleine alledaagse rituelen in kunt zetten die je, ook als je het druk hebt, makkelijk kunt uitvoeren. Daarnaast leer je werken met grotere rituelen op het gebied van onder andere liefde, vriendschap en werk.

Diepere magie

In deze module leer je hoe je kunt leven met de flow van de maan. Je ontdekt hoe je je dromen kunt analyseren, zodat je de taal van je onderbewustzijn leert spreken. Ten slotte leer je hoe je tekens van ‘boven’ kunt herkennen en wat deze betekenen. Je krijgt voorbeelden van tekens via dieren en insecten en tekens door middel van numerologie.

Magie is overal

Hier leer je hoe je magisch kunt leven in verschillende omstandigheden. Je leert magie te vinden in de stad (zodat je een echte city witch wordt) en hoe je samen met je kids magie kunt toepassen.

Doe wat werkt voor jou

In deze korte module ter afsluiting krijg je nog wat extra motivatie mee om na de cursus je magische pad te blijven vervolgen. 

Wil je op een speelse, inspirerende en simpele manier magisch en mindful leren leven? 

Wil je leren wat de kracht van rituelen is en jouw Inner Witch activeren? 

Wil je de magische powervrouw worden die je van nature bent? 

Meld je dan gauw aan en let the magic begin!

Wat cursisten zeggen

Veelgestelde vragen

Deze cursus is gericht op vrouwen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, hekserij en mindfulness op een down-to-earth en eigentijdse manier. 

Nee hoor! De cursus is lekker nuchter met ook de nodige humor. Het is juist bedoeld om te laten zien hoe je spiritualiteit praktisch kunt inzetten in het alledaagse leven.

Jazeker! De cursus is lekker simpel en praktisch opgebouwd waardoor je ook met weinig ervaring de stof onder de knie kunt krijgen.

De cursus is een introductiecursus, dus voor jou als ervaren heks misschien net iets te licht. Maar het kan je wel wat nieuwe inzichten geven of je motiveren om oude kennis weer toe te gaan passen. De ervaring leert namelijk dat sommige gewoontes in het slop kunnen raken door de drukte van alle dag. Deze cursus kan je wellicht net die boost geven die je nodig had om deze gewoontes weer op te frissen.

Ja, zodra je je inloggegevens hebt ontvangen, kun je de volledige cursus inzien. Op deze manier kun je op geheel eigen tempo de modules volgen.

Je 1 jaar toegang vanaf de aanschafdatum. Dit is ruim voldoende tijd om de cursus te doorlopen en te herhalen. 

De cursus is geschikt voor moderne laptop, desktop, mobiel en tablet. 

De modules verschillen onderling een beetje in lengte. Hoe snel of langzaam je de stof tot je neemt is persoonlijk, maar per module kun je het beste rekening houden met een tijdsinvestering van 1,5 à 2 uur. Dit is inclusief het maken van de opdrachten.

Met een druk en hectisch leven kan het volgen van een cursus een uitdaging zijn. Of je ondanks de hectiek toch ergens tijd kunt vrijmaken voor de cursus is geheel aan jou. Om het je makkelijker te maken, wordt bij elke module de lesstof ook in audio aangeboden. Zo kun je deze waar je ook bent beluisteren.Verder zijn de opdrachten juist bedoeld om toe te passen in een druk bestaan, zodat je leert dat het werken met magie niet veel tijd hoeft te kosten.

Je krijg de mogelijkheid tot (gedeeltelijk) online persoonlijke begeleiding, te weten 1x een online kennismakingsgesprek van circa 15 minuten en 1 x een online contactmoment van circa 30 minuten. We spreken samen af wanneer deze contactmomenten plaats zullen vinden, maar deze dienen wel binnen 3 maanden na de start van de cursus verzilverd te worden. Daarnaast kun je je aansluiten bij de besloten Facebookgroep. Hier kun je met je mede-cursisten ervaringen uitwisselen.