Naya Din

Leer de tekens van de kosmos herkennen.

Wist je dat de kosmos tegen je ‘praat’ en je regelmatig berichten stuurt? Bijvoorbeeld om je te laten weten dat je op het goede pad zit of dat je wellicht een andere weg moet inslaan. Je kunt deze berichten pas ‘zien’ als je je hier intuïtief voor openstelt. De berichten zijn voor je ratio vaak te subtiel of te ‘gewoon’. In ieder geval niet iets waar je niet omheen kunt. Dus in de drukte van de dag zul je hier zo aan voorbij lopen. Maar als je naar je intuïtie leert luisteren, dan zul je deze berichten ineens gaan ‘zien’ en de kosmos gaan ‘horen’.

Berichten stuurt de kosmos vaak in de vorm van tekens en/of symbolen. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een veer die ineens voor je voeten valt, dieren of insecten die op een bijzondere manier je pad kruisen of herhalende nummers die je telkens ziet verschijnen. Maar hoe weet je nou wanneer het een teken is of niet? Veren, dieren, insecten etcetera…..ze zijn er altijd en overal. Zijn dit dan allemaal tekens? Nee, zeker niet! Niet elke muis of vogel is een teken. Als je in het bos woont, zul je bijvoorbeeld vaak eekhoorns tegenkomen. En in de stad zijn mussen en duiven natuurlijk overal te vinden. 

De kosmos stuurt berichten vaak in de vorm van tekens of symbolen.

Het is pas een teken als dit dier of insect zich ‘anders’ gedraagt. En dan vaak ook op momenten dat je het nodig hebt. Stel, je bent net je baan kwijtgeraakt en je zit verdrietig op een bank in het park. Ineens landt er een mus vlak voor je voeten. Zoiets gebeurt natuurlijk niet vaak, dus dat is al een ‘teken’ aan de wand! 

Als de mus je dan ook nog eens intens aankijkt en gewoon lekker bij je blijft zitten, dan kun je dit zien als een teken van de kosmos. De mus staat symbool voor een nieuwe kans en een nieuw hoofdstuk in het leven. Waar een deur dichtgaat, gaat er een andere deur open. De kosmos wil je met deze mus laten weten, dat het natuurljk heel verdrietig is dat je je baan kwijt bent geraakt, maar dat er snel een andere mogelijkheid komt. Hoe fijn is dat om als bericht te krijgen? 

Om tekens te leren ontcijferen, kun je specifieke boeken over dit onderwerp raadplegen. Zodra je hierin duikt, gaat er letterlijk een wereld voor je open. En wordt de kosmos je trouwe vriend. Bedank deze vriend daarom af en toe eens voor de fijne berichten die hij stuurt. Dat zal hij leuk vinden! 

Wil je weten hoe je met tekens in het alledaagse leven kunt werken? In de online cursus Unleash your Inner Witch leer je hier meer over, zodat je voortaan met gemak deze mooie berichten van de kosmos kunt ontcijferen!

Meer magische inspiratie

Vraag 100 mensen wat zij verstaan onder spiritueel ontwikkelen en je krijgt 100 verschillende antwoorden. Oké, dit overdrijf ik een beetje! Maar

Veel mensen voeren rituelen uit. Denk bijvoorbeeld aan rituelen rondom dopen, trouwen, begrafenissen of het simpelweg doorknippen van een lintje om iets

Wist je dat de kosmos tegen je ‘praat’ en je regelmatig berichten stuurt? Bijvoorbeeld om je te laten weten dat je op

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang

  • Het gratis e-book “5 Manieren om je Innerlijke Heks te ontwaken“
  • Spiriwiri-superpowers!

* verplichte velden

Lees hier over hoe er met je privacy omgegaan wordt.