Naya Din

Verzendbeleid

Bestellingen worden binnen enkele werkdagen verwerkt en verzonden. 
 
De meeste pakketjes worden verstuurd als brievenbuspakje met track and trace. 
Je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Wel zo handig!
 
Momenteel verzenden we enkel nog naar adressen in Nederland, België of Duitsland.
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,25
De verzendkosten naar België zijn € 9,40
De verzendkosten naar Duitsland zijn € 9,40
Neem contact met ons op als je buiten Nederland, België  of Duistland woont. 

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, enkel de kosten voor retour van het besteladres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@nayadin.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede en ongebruikte staat retour ontvangen is.

Duurzaamheid

Naya Din streeft ernaar om zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken.
Zo worden de meeste van onze producten in brievenbuspakjes van graskarton verstuurd. 
In de productie van regulier karton wordt normaal alleen gebruik gemaakt van houtpulp en gerecycled karton. Bij graskarton wordt tot 50% van de houtpulp vervangen door vers gemaaid, zongedroogd gras. Graskarton heeft een bijzondere structuur waarin je de groene grasvezel ziet. Het graskarton kun je na gebruik weggooien in de papierbak. Of, mocht je binnenkort zelf iets versturen? Bewaar het doosje dan voor hergebruik!
 
Om beschadigingen tijdens het vervoer te voorkomen, vullen we de brievenbuspakjes aan met opvulchips van biologisch afbreekbaar materiaal, namelijk van maïs- en aardappelzetmeel. Leg ze maar eens in een bakje met water, ze zullen dan oplossen. Ondanks dat de chips biologisch afbreekbaar zijn, kun je deze het best scheiden bij het normale restafval. Ze zijn namelijk niet composteerbaar.