Naya Din

Over Naya Din

Hoi, ik ben Jelena! Ik heb Naya Din opgericht om de wereld magisch te maken. Zo, dat is een hele missie! Even praktisch nu, ik richt me op vrouwen die op zoek zijn naar verbinding met hun intuïtie en spiritualiteit. Want dat is waar de magie begint. Dit doe ik via online cursussen en inspirerende content. 

Mijn verhaal

Spiritualiteit heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Soms op de voorgrond, soms op de achtergrond, maar altijd aanwezig. Ik was me sinds ik me kan herinneren al bewust van een groter geheel. Buiten mezelf en de wereld om mij heen. Als puber verslond ik boeken over het occulte en (para)psychologie. En dook ik dieper in de oude wijsheid van hekserij. Leven met tarotkaarten, energie en boodschappen van gene zijde was voor mij net zo normaal als op vrijdag gezellig met mijn vrienden het weekend inluiden in de kroeg. Het één sloot het ander niet uit. 

Toen ik eenmaal volwassen was, kwam er een verschuiving in deze natuurlijke balans. Het werkende leven in een rationele wereld nam grotendeels mijn tijd en aandacht in beslag. Hierdoor stopte ik spiritualiteit in een afgebakend hokje dat ik alleen af en toe opende en dat vooral niet te zichtbaar was voor een ander. Want spiritualiteit werd over het algemeen gezien als iets vaags. Er waren zelfs momenten dat ik twijfelde of spiritualiteit wel ‘echt’ was en niet een verzinsel van onze hersenen. Maar telkens kwam ik weer terug op de overtuiging dat spiritualiteit er toch echt is.

Gelukkig herstelde de eerdere natuurlijke balans zich en kon ik de spiritualiteit uit haar hokje halen. De rode draad was weer hersteld. En deze rode draad leidde me uiteindelijk naar het oprichten van Naya Din. 

Het heeft wel even geduurd voordat ik van spiritualiteit mijn beroep maakte. Dat vind ik helemaal niet erg, want ik geloof dat veel dingen niet zonder reden gebeuren. Via een aantal omzwervingen kwam ik in eerste instantie uit op het pad van freelance fotograaf. Daarnaast ben ik sinds enkele jaren, samen met mijn man, eigenaar van een creatief communicatiebureau. Creatief ondernemen is iets wat ik heel graag doe! Als fotograaf ben ik op veel verschillende plekken geweest en heb ik een hoop leuke mensen ontmoet. In die jaren ben ik gegroeid als ondernemer en heb ik ontzettend veel geleerd. Zonder deze lessen kon ik Naya Din niet oprichten zoals ik het nu heb gedaan.

Waarom ik Naya Din heb opgericht

Naya Din ontstond vanuit mijn verlangen om spiritualiteit op professioneel vlak in te zetten, zodat ik ook anderen hiermee zou kunnen inspireren. Ik besloot een spiritueel ingestelde opleiding tot coach te volgen. Na deze opleiding was Naya Din geboren. In eerste instantie als 1-op-1-praktijk, maar gaandeweg ontstond het verlangen om een groter publiek te bereiken. Ik wist al snel dat ik me wilde richten op vrouwen die de verbinding met hun spiritualiteit willen herstellen. Vrouwen die naar de stem van hun intuïtie willen luisteren en hun hart willen laten spreken. Middenin een wereld die steeds sneller vooruit gaat en vooral gericht is op rationeel denken in plaats van intuïtie en gevoel.

Wat ik je hoop te brengen

Wat ik vrouwen wil laten zien, is dat spiritualiteit niet in een hokje buiten onszelf bestaat. Het is iets wat in ieder van ons aanwezig is. Ik wil vrouwen laten zien dat het contact met hun spiritualiteit een pad opent vol nieuwe mogelijkheden, wijsheid, kracht en plezier. En dat dit prima geïntegreerd kan worden in hun huidige leven. Het één sluit het ander niet uit. Ik hoop vrouwen met mijn online cursussen, blogs en overige content te inspireren om dit pad te gaan bewandelen. Zodat ze de magie van het leven weer volop gaan voelen. 

Liefs,
Jelena

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als kado het e-book:

“5 manieren om je Inner Witch te ontwaken”.

* verplichte velden

Lees hier over hoe er met je privacy omgegaan wordt.