Naya Din

Hoe je je huis reinigt van negatieve energie.

In het vorige blog heb ik beschreven hoe je je huis op regelmatige basis energetisch kunt reinigen. De basis techniek van het uitroken met gedroogde kruiden is geschikt voor de zogenaamde huis-tuin-en-keuken-energie die zich gedurende de weken opstapelt in een huis. Maar soms is de basis techniek niet voldoende en heb je grover geschut nodig.

Dit grover geschut is nodig als je merkt dat de energie na de basis reiniging nog niet lekker voelt. Of als je te maken hebt gehad met pittige emoties in huis door bijvoorbeeld ziekte, relatieproblemen of financiële stress. Pas deze techniek toe als aanvulling op het uitroken met kruiden, zoals beschreven in mijn vorige blog.

Zorg dat jezelf extra goed aardt voordat je met de sterkere reiniging begint. Zet je voeten goed op de grond, visualiseer hoe je wortels onder je voetzolen vormt en deze diep de aarde in schiet. Adem diep in en uit. Neem de tijd totdat je jezelf krachtig en kalm voelt. 

Soms heb je grover geschut nodig.

Visualiseer nu een bol van goud of wit licht om je heen. Dit is je krachtcentrum van waaruit je gaat werken. Stel je nu voor dat je een stofzuiger naast je huis zet. Deze stofzuiger is heel groot en heeft als taak de negatieve energie op te zuigen. Visualiseer dat de stofzuiger de magische eigenschap heeft om negatieve energie te transformeren tot wit licht wat in de kosmos gerecycled kan worden.

Zet alle ramen open en begin de reiniging op de bovenste verdieping. Beweeg met je handen richting de stofzuiger en zeg hardop dat je alle ongewenste energie richting de stofzuiger duwt. Visualiseer hoe de energie de stofzuiger in wordt gezogen. En visualiseer hoe de energie wordt getransformeerd tot wit licht. 

Werk op deze manier alle ruimtes in huis af. Vergeet ook niet alle hoeken mee te nemen. 

Blijf net zo lang in een ruimte totdat je voelt dat deze ‘lichter’ wordt. Als je het hele huis en (indien nodig) ook de tuin energetisch hebt ‘stofgezogen’, kun je de ruimtes weer vullen met liefdevolle energie. Dit kan door middel van edelstenen zoals rozenkwarts of door de geur van bijvoorbeeld etherische oliën. Voel hoe jij van je huis weer een fijn en warm thuis maakt. Bedank de stofzuiger voor het goede werk en berg deze in gedachten op. Kom na de reiniging lekker bij en geniet van je frisse, schone huis!

Disclaimer: de techniek in dit blog is beschreven vanuit mijn eigen ervaring. Het is niet de enige manier die er is. Er zijn verschillende manieren om een sterkere reiniging uit te voeren. Voel wat kloppend is voor jou! 

Meer magische inspiratie

Vraag 100 mensen wat zij verstaan onder spiritueel ontwikkelen en je krijgt 100 verschillende antwoorden. Oké, dit overdrijf ik een beetje! Maar

Veel mensen voeren rituelen uit. Denk bijvoorbeeld aan rituelen rondom dopen, trouwen, begrafenissen of het simpelweg doorknippen van een lintje om iets

Wist je dat de kosmos tegen je ‘praat’ en je regelmatig berichten stuurt? Bijvoorbeeld om je te laten weten dat je op

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang

  • Het gratis e-book “5 Manieren om je Innerlijke Heks te ontwaken“
  • Spiriwiri-superpowers!

* verplichte velden

Lees hier over hoe er met je privacy omgegaan wordt.